21 Days Challenge

Heb je moeite om de draad weer op te pakken? Lukt het je maar niet om die eerste stap te zetten richting een gezonde levensstijl? Het is tijd om je weer lekker te voelen in je eigen lichaam. Met behulp van de Challenge kan dat.

Een Challenge is een uitdaging van 3 weken. Het is GEEN dieet, maar een eerste stap in de juiste richting. Het combineert een gebalanceerd voedingsplan met een praktische workout. Op deze manier heb je even dat steuntje in de rug wat je misschien net nodig hebt om alles weer back on track te krijgen.


Wat is er allemaal inbegrepen?

Wanneer je besluit mee te doen, ontvang je:
– Compleet voedingsplan
– Recepten, die gemakkelijk & praktisch zijn
– Boodschappenlijstjes
– Tips & trucs
– Een workout voor gewoon thuis
(Train je liever samen dan alleen thuis? Ook dat kan! Zowel in een groep(je), als persoonlijk. Neem dan even contact met mij op)

Daarnaast word je uitgenodigd voor de (besloten) Facebook groep, om zo variaties, ervaringen, motivatie met elkaar te delen. Kortom: De eerste stap naar een gezond & fit 2017!

Kosten
Voor een complete 3-weekse Challenge betaal je slechts €55,-.
Neem jij de uitdaging aan?

Meld je direct aan!
Hoe? Stuur snel een mailtje naar info@gerriealma.nl! Je krijgt dan van mij zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding, en ik stuur je direct de details over het vervolg.

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Ik ben Gerrie en ik houd mij voornamelijk bezig met voeding en beweging. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een fittere, energiekere versie van jezelf te worden. Ik inspireer je graag met gezonde recepten, die jou je persoonlijke doelen helpen behalen. Lees meer...

Eigenlijk ben ik vanaf mijn 18e al bezig met afvallen, in shape komen maar vooral in shape blijven. Met destijds de maaltijdvervangers ben ik veel afgevallen en 3 keer in de week sporten hielp me ook in shape te blijven. Uiteindelijk na het krijgen van de kinderen was ik weer terug bij af: alle afgevallen kilo’s van de jaren daarvoor zaten er niet allemaal weer aan maar het grootste gedeelte wel. Poging na poging, welk dieet, maaltijdshake en afslankpillen ik wel niet heb gebruikt. Talloze. Helaas hielp dit niet.

Marije

ervaringen met de Challenge

Hallo allemaal! Ik ben Lisa en ik heb meegedaan aan de 21 dagen Challenge. Voordat ik aan de 21 dagen Challenge begon was ik echt moeilijk. Ik zag de Challenge niet helemaal zitten, had veel vragen, en verwachtte niet direct (zichtbaar) resultaat te zien.

Toch besloot ik mee te doen. Ik wilde graag gezonder eten, was eigenlijk ook wel nieuwsgierig en hoopte stiekem toch op resultaat wanneer ik mee zou doen.

Lisa

ervaringen met de Challenge

X
X