6 Weeks 2B Fit!

Wil je een paar kilo kwijt, weer in je sportritme komen, wat strakker worden of die abs zichtbaar maken? Doe dan mee aan het 6 weekse programma 6 Weeks 2B Fit!

DE combinatie van trainen en voeding begeleidt door een
personal trainster & diëtist in één!

In deze 6 weken word je niet alleen geholpen om snel resultaat te boeken, maar krijg je ook inzicht om na deze 6 weken zelfstandig of wellicht met een beetje hulp, je progressie voort te zetten.

Afvallen en fit worden heeft niet alleen met training te maken, maar ook met voeding en motivatie. Wij zorgen voor een stok achter de deur door vaste weeg en meet momenten in te plannen dus je weet wanneer je wat kan verwachten! Wil je net iets meer dan ‘alleen trainen’? Dan is dit totaal pakket iets voor jou!

Klik hier voor kosten & planning

AANMELDEN
Wil je meer informatie, je aanmelden of heb je een andere vraag over 6 Weeks 2B Fit?
Mail: info@gerriealma.nl of bel: 06-12134442.

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Ik ben Gerrie en ik houd mij voornamelijk bezig met voeding en beweging. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een fittere, energiekere versie van jezelf te worden. Ik inspireer je graag met gezonde recepten, die jou je persoonlijke doelen helpen behalen. Lees meer...

Hallo allemaal! Ik ben Lisa en ik heb meegedaan aan de 21 dagen Challenge. Voordat ik aan de 21 dagen Challenge begon was ik echt moeilijk. Ik zag de Challenge niet helemaal zitten, had veel vragen, en verwachtte niet direct (zichtbaar) resultaat te zien.

Toch besloot ik mee te doen. Ik wilde graag gezonder eten, was eigenlijk ook wel nieuwsgierig en hoopte stiekem toch op resultaat wanneer ik mee zou doen.

Lisa

ervaringen met de Challenge

X
X