Outdoor Bootcamp Training

Vind jij het ook zo lekker om in de aller grootste sportschool te trainen? Buiten is er veel zuurstof aanwezig, een heerlijk temperatuurtje en een vogeltje op de achtergrond die voor de nodige muziek zorgt šŸ™‚

Lekker in de buitenlucht aan de slag met een actieve Outdoor Bootcamp Training! Tijdens deze afwisselende trainingen zal de focus niet alleen liggen op het verbeteren van je conditie, maar ookĀ trainen we deĀ spieren in je hele lijf. Een full body workout dus! Zo kom je niet alleen lekker in beweging, maar kun je indien gewenst ook werken aan een bepaald doel!
We werken voornamelijk met lichaamsgewicht (die van jou, en/of je trainingsmaatje), maar er zullen af en toe zeker ook trainingsmaterialen aan de training worden toegevoegd.

In het kort:
  • Gezellige sfeer
  • Full body workout
  • Persoonlijk
  • Power workout
  • Trainen op maat
  • Veel variatie

Kosten

Onbeperkt: ā‚¬30,- per maand

1x per week: ā‚¬22,- per maand

Strippenkaart voor 5x: ā‚¬30,-

De Outdoor Bootcamp Trainingen worden gegeven door ervarenĀ trainers. Hierbij is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je altijd traint op jouw niveau. Hierdoor zijn de trainingen ook toegankelijk voor bijna iedereen! Aan dit alles voegen wij nog een vleugje plezier toe, en we zijn klaar!

Betaling
Wanneer je mee wilt doen, ontvang jeĀ van mij een betaallink (of klik hier). Hierbij kun je je abonnement kiezen, en betaal je de eerste keer via iDeal. Daarna verloopt alles middels automatische incasso.

Opzeggen
Het is natuurlijk hartstikke jammer als je gaat stoppen. Stuur me even een mailtje op info@gerriealma.nl zodat ik het kan verwerken.

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Ik ben Gerrie en ik houd mij voornamelijk bezig met voeding en beweging. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een fittere, energiekere versie van jezelf te worden. Ik inspireer je graag met gezonde recepten, die jou je persoonlijke doelen helpen behalen. Lees meer...

Hallo allemaal! Ik ben Lisa en ik heb meegedaan aan de 21 dagen Challenge. Voordat ik aan de 21 dagen Challenge begon was ik echt moeilijk. Ik zag de Challenge niet helemaal zitten, had veel vragen, en verwachtte niet direct (zichtbaar) resultaat te zien.

Toch besloot ik mee te doen. Ik wilde graag gezonder eten, was eigenlijk ook wel nieuwsgierig en hoopte stiekem toch op resultaat wanneer ik mee zou doen.

Lisa

ervaringen met de Challenge

X
X