Over mij

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Ik ben Gerrie en ik houd mij voornamelijk bezig met voeding en beweging. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een fittere, energiekere versie van jezelf te worden. Ik inspireer je graag met gezonde recepten, die jou je persoonlijke doelen helpen behalen.:)

Gezond leven
Ja, ik houd van sporten en een gezond leven. Waarom? Omdat ik mij daar het lekkerst bij voel, in de breedste zin van het woord. Ik vind het leuk om te laten zien dat gezond leven niet moeilijk, smakeloos of ingewikkeld hoeft te zijn. En, ik denk dat het bij iedereen kan. Maar, eet ik dan altijd en alleen maar gezonde dingen..?

Moet dat altijd?
Nee. Ik geloof namelijk in een zekere balans: wat gaat er in, en wat gaat er uit? Zo werkt het met veel dingen, dus waarom niet met je eigen lichaam? Wanneer je er voor kiest om je cholesterol/ gewicht/bloedsuiker te verlagen, zul je dingen moeten laten of vervangen. Dat wil niet zeggen dat je altijd alles maar moet laten staan. Persoonlijk ben ik gek op patat. We weten allemaal dat dit nou niet de meest gezonde maaltijd is die er bestaat 😉 Toch vind ik het heerlijk, vooral na een wedstrijd. Is dat gek? Nee, in mijn ogen kan dat prima voor een keertje. Eten is ook genieten. Soms moet dat kunnen 🙂

Wat kan ik voor je doen?
Ik inspireer je graag met gezonde variaties die jou helpen je doel te bereiken. Gezonde voeding hoeft niet altijd alleen maar een blaadje sla te zijn. Ik laat je graag zien dat gezond eten lekker, makkelijk én leuk kan zijn.

Voeding en beweging
Voeding en beweging zijn met elkaar verbonden. Onlosmakelijk. Daarom besloot ik me niet alleen in voeding te verdiepen, maar ook in beweging. Want wanneer je voeding en beweging samenvoegt zul ook jij je energieker en fitter voelen.

“Let food be your medicine,
And medicine be your food”
– Hippocrates

X
X