Wegens afwezigheid van SUP’s van SUP Centre Fryslân, kan de SUP & Bootcamp niet doorgaan.

 

Maak kennis met 2 sporten in 1 clinic!

Heb je altijd al eens mee willen doen met een BOOTCAMP? Of vraag je je af of SUPPEN iets voor jou is? Dan is dit je kans! GerrieAlma.nl / Gerrie’s Voedingsadviesbureau en Sup Centre Fryslân organiseren een clinic waarbij je deze 2 ultieme sporten kunt uitproberen en combineren. De clinic is voor iedereen ook als je in beide sporten geen ervaring hebt.

Op vrijdag 14 september om 19.00 uur verzamelen we op de Leyen in Rottevalle voor een leuke, sportieve avond. We gaan het beste van de 2 sporten combineren tot een leuke, uitdagende training van 1,5 uur. De perfecte kennismaking!

WAT IS SUPPEN?
Suppen, of Stand Up Paddle boarden, is de snelst groeiende watersport in de wereld. Bij het suppen sta je rechtop op een groot board en beweeg je je voort met een peddel.

WAT HOUDT BOOTCAMP IN?
Bootcamp is eigenlijk niets minder dan lekker trainen in de buitenlucht. Hierbij ligt de focus niet alleen op het verbeteren van je conditie, maar trainen we de spieren van je hele lijf!

DOE JE MEE?
Geef je dan op via 06-21708210 of 06-12134442. De kosten zijn €17,50 p.p.; dit kun je bij aanvang van de clinic gepast contant voldoen bij de trainers. 

Wanneer: vrijdagdag 14 september
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Waar: De Leyen in Rottevalle
Kosten: €17,50 p.p.

SEE YOU THERE!

X
X